DuoLife Collagen

11 300 Ft

DuoLife Collagen 

fiatalság forrása könnyen adagolható, folyékony formában. A terméket antioxidáns formulával gazdagítottuk, amely egyaránt hozzájárul az öregedési folyamatok elleni védekezéshez, és a megfelelő kondíció megőrzéséhez.

DuoLife Collagen alkották mindazok számára, akik szeretnének „örök” fiatalságot biztosítani maguknak. Az egyedülálló összetétel, az antoxidánsokban gazdag, alkalmas az öregedési folyamatok elleni védelem garanciára, lassítja őket, és egyszerre sikeresen küzd a szabad gyökök ellen.

DuoLife Collagen-ben jelenlévő tápanyagok az egész szervezet kondíciójára hatnak, beleértve minden egyes struktúrája működését.

Kollagen

DuoLife Collagen egészség, fiatalság, kondíció csupán egy termék révén, amely teljesen természetes, és a szervezet működését több oldalról hatékonyan támogató összetevőket tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DuoLife Collagen” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedvezményes vásárlási lehetőségek

 

1, Regisztrálj és légy Club Member 100% árrés kedvezményért!

Ha a következő megrendeléstől 100% árrés kedvezménnyel, azaz árrés nélkül szeretnél terméket vásárolni, regisztrálj Club Memberként. Használd ki azonnal az első megrendelésnél az 50%-os árrés kedvezményt, hogy azután minden következő megrendelésre megkaphasd a 100%-os árrés kedvezményt.

Itt tudsz regisztrálni:

https://beautyinthebox.myduolife.com/register/initial.html

A Club Memberként történő regisztráció feltétele, hogy első alkalommal, a regisztrációval egy időben, minimum 250 pont értékű terméket vásárolj a DuoLife oldaláról ezen linken:

https://beautyinthebox.myduolife.com/register/initial.html

A második vásárlástól kezdve élhetsz az árrés nélküli vásárlás előnyeivel és további embereket hívhatsz meg Club Membernek, akiknek a vásárlása után jutalékban részesülsz, melyet a DuoLife fizet ki részedre.

 

2, Regisztrálj és légy Kedvezményezett Vásárló 50% árrés kedvezményért!

Ha Téged csak 1 termék érdekel és nem kívánsz 250 pont értékű terméket vásárolni, viszont szeretnél élni a kedvezménnyel, akkor érdemes ezt a kedvezményezett módot választanod!

https://beautyinthebox.myduolife.com/register/initial.html

Ha 50%-os árrés kedvezményt szeretnél kapni a termékekre, regisztrálj Kedvezményezett Vásárlóként! Vásárolj egy vagy több terméket, és használd ki az 50%-os árrés kedvezményt az első és minden későbbi megrendelésnél a jövőben.

Itt tudsz regisztrálni:

https://beautyinthebox.myduolife.com/register/initial.html

A regisztrációt követően a DuoLife összes termékét elérheted a Kedvezményezett Vásárlói áron. Ebben az esetben nincs minimális rendelési mennyiség, a rendeléseket magad intézheted a DuoLife-tól közvetlenül történő vásárlással.