Purely Inspired - Collagen Peptides, ízesítetlen - 454g

16 990 Ft

Availability: 100 készleten

Nyerd vissza bőröd, hajad, körmöd eredeti szépségét a Purely Inspired Collagen porral! Lassan nő és töredezik a körmöd? A hajad elveszítette korábbi ragyogását? A bőrödön meglátszik az elmúlt évek kialvatlansága? A Purely Inspired Collagen peptidek fogyasztásával jelentősen javíthatsz a hajad, a körmöd és a bőröd állapotán.

Egyszerű a használata

Reggel 1 kanál, azaz 20 gr kollagén port keverd el 2 db folyadékban.

Bármely reggeli italodhoz tökéletesen illik, legyen az kávé, tea vagy a reggeli smoothied. A kollagén por hideg és meleg vízben egyaránt maximálisan feloldódik, ráadásul íztelen, így nem befolyásolja a reggeli italod ízét, viszont hatékonyan elősegíti a szervezeted kollagén termelését és segíti megtartani a visszanyert szépségedet is!

Jellemzők

  • I és III típusú kollagén
  • 1 adag 1 kanál 20 gr kollagén peptid
  • 18 aminosavak
  • 23 alkalomra elegendő kollagén port
  • 18 gr fehérje

A Purely Inspired ® kollagénpeptidek fűvel táplált, legelőn nevelkedett szarvasmarhafélékből származnak, és NEM tartalmazzák a szarvasmarhafélék rekombináns növekedési hormonját (rBGH). Alkalmanként 20 g kollagénhez juttatják a szervezeted , beleértve az I. és a III típusú kollagéneket.

A Purely Inspired kollagénpeptidek szintén glutén- és tejmentesek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, GMO mentesek, valamint támogatják a keto- és paleo diétát.

A még nagyobb hatékonyság elérése érdekében a Purely Inspired kollagén peptidek biotint is tartalmaznak, mellyel további támogatást nyújt a bőrödnek, a hajadnak és a körmeidnek.